Tekstgrootte: a a Vragen? Bel:058 28 84 886

Supportbeurs

Supportbeurs

maart 2012

LVR en het HMC willen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche waarin wij samen actief zijn. Daarom bezoeken wij in 2012 de Supportbeurs in Utrecht. Van de ontwikkelingen en noviteiten die op de Supportbeurs te zien zijn, willen wij u uiteraard ook graag op de hoogte stellen. LVR en het HMC nodigen u hierbij uit samen deze beurs te bezoeken.

Samen met onze relaties bezoeken wij op 10 mei 2012 de Supportbeurs te Utrecht. Wij vertrekken met georganiseerd vervoer om 8.00 uur vanuit Heerenveen (Restaurant De Koningshof, Prinsenweg 1, 8443 DN Heerenveen). Vanuit Heerenveen rijden wij naar Lelystad waar ook een mogelijkheid is om op te stappen bij de McDonalds aan de A6 (Larserplein 10, 8226 PB Lelystad).  De verwachting is dat we rond 10.00 uur aankomen te Utrecht. Tijdens de beurs is er ook gelegenheid een hapje en een drankje te nuttigen bij één van onze toegewijde leveranciers en daar ook een aantal van hun noviteiten te bekijken. Wij zullen circa 15.30 uur beginnen met de terugreis, zodat u ruimschoots de tijd heeft om de Supportbeurs te bezoeken.  
Eenmaal terug op de verzamelplek in Heerenveen nodigen LVR en het HMC u graag uit voor een diner in Restaurant De Koningshof. Deelname aan het diner is geheel vrijblijvend.

Mocht u samen met ons een bezoek willen brengen aan de Supportbeurs, dan kunt u zich van te voren opgeven door middel van de antwoordcoupon. Geeft u daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u wel of niet gebruik zult maken van het diner.

Klik hier voor de antwoordcoupon.

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

U kunt gratis toegangskaarten bemachtigen via de website van de Supportbeurs 2012: www.supportexpo.nl
(wij raden u aan dit tijdig te doen!!)