Tekstgrootte: a a Vragen? Bel:058 28 84 886

Service


Eigen serviceapparaat

Lammert de Vries Revalidatietechniek bv (LVR)  beschikt over een eigen serviceapparaat, bestaande uit een goed geoutilleerde werkplaats, modern uitgeruste servicebussen en uitstekend opgeleide Servicetechnici. Hiermee is LVR in staat onderhoud, reparaties en aanpassingen in eigen beheer uit voeren. 

Werkplaats

De afdeling Service & Aanpassingen van LVR beschikt over een modern geoutilleerde werkplaats in Leeuwarden, die ruimte biedt aan onder meer modellering en stoffering, houtbewerking, Research & Development , magazijn met de meest voorkomende onderdelen uit het kernassortiment

Servicebus

Een servicebus van LVR is in principe een mobiele werkplaats, standaard uitgerust met een mobiele telefoon, onderdelen voor het kernassortiment van hulpmiddelen, gereedschappen en een laptop voor het lokaliseren van elektrische storingen en het instellen van besturingssystemen en software. De Servicetechnicus is allround en sociaal vaardig en kan hierdoor onderweg snel reageren op een serviceaanvraag. De meest voorkomende storingen kunnen ter plekke worden opgelost. Zo niet, dan wordt minimaal een noodreparatie uitgevoerd of wordt het hulpmiddel meegenomen ter reparatie.