Tekstgrootte: a a Vragen? Bel:058 28 84 886

Advies


Lammert de Vries Revalidatietechniek bv (LVR) is een servicegerichte organisatie. Onze Adaptatieadviseurs spelen hierin een hele belangrijke rol. De Adaptatieadviseurs van LVR hebben een ergotherapeutische, fysiotherapeutische en/of bewegingstechnologische achtergrond. Dat betekent dat zij weten waar ze over praten door een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring.

Het werkveld van de Adaptatieadviseurs is onderverdeeld in logische segmenten te weten:

  • Particulier segment
  • Wmo/PGB-segment
  • AWBZ-segment (verzorgingshuizen, verpleeghuizen, meervoudig gehandicapteninstellingen)

Elke Adaptatieadviseur heeft een eigen segment toegewezen gekregen waarin hij/zij is gespecialiseerd. Dit houdt in dat de Adaptatieadviseur de meest actuele kennis van zaken heeft betreffende wet- en regelgeving, ook in het kader van het aanvragen van hulpmiddelen. Samen met een Adaptatieadviseur van LVR stelt u een plan van eisen en wensen op. Met dit plan als uitgangspunt wordt vervolgens samen met u gezocht naar de meest optimale oplossing qua hulpmiddel. Altijd zal de balans gezocht worden tussen wat technisch mogelijk en financieel haalbaar is. Onze Adaptatieadviseur kan u desgewenst ondersteunen bij de motivatie voor het aanvragen van een hulpmiddel.

U kunt onze Adaptatieadviseurs ook inschakelen waar het gaat om advies op het gebied van ergonomie en werkplekaanpassingen. LVR levert individueel aangepaste voorzieningen voor thuis en op het werk. Voor nadere informatie, zie Ergonomie