• Groot assortiment hulpmiddelen
  • Deskundig advies
  • Nazorg, service en garantie

Service

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen en advies op maat. We staan u graag te woord en onderzoeken samen met u welk hulpmiddel u nodig heeft en hoe u deze het beste kunt krijgen. Voor een persoonlijk en deskundig advies bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Onze adviseurs zijn altijd aanwezig voor ondersteuning en advies. Zo maakt u altijd de beste keuze. Om u goed en snel te helpen, raden wij u aan een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 0511 - 460 660 of per mail. Wij helpen u graag!

Klachtenprocedure

Wij willen te allen tijde voldoen aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klanten. Werkprocessen en werkwijzen zijn gericht op een kwaliteitsbewust denken en handelen. Middels periodieke controle audits, cliëntenpanels en een jaarlijks terugkerend klanttevredenheidsonderzoek blijven wij geïnformeerd over de ervaringen van klanten. Aan de hand van deze resultaten ondernemen we stappen om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren. Als klant bent u op deze wijze verzekerd van kwalitatief hoogstaande producten en een adequate dienstverlening.

Mocht u klachten hebben of suggesties willen doen om onze dienstverlening te verbeteren dan kunt u ons dit mailen of schrijven naar:

Lammert de Vries Revalidatietechniek
t.a.v. Kwaliteitsfunctionaris
Postbus 181
9250 AD Burgum

U kunt binnen 5 dagen een reactie tegemoet zien.