Tekstgrootte: a a Vragen? Bel:058 28 84 886

Keurmerken

Revakeur

Lammert de Vries Revalidatietechniek bv is een  REVAKEUR erkend revalidatietechnisch bedrijf. Dit keurmerk, dat door de brancheorganisatie is ingesteld, heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van goederen en diensten. Dit betekent dat een erkend revalidatietechnisch bedrijf aan bepaalde eisen moet voldoen. Dit zijn hoge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Zo moet er bijvoorbeeld altijd een gediplomeerde Adaptatietechnicus of Adaptatieadviseur werkzaam zijn. Dit is iemand die aan de standaard revalidatiehulpmiddelen van de individuele gebruiker aanpassingen maakt. Ook moet Lammert de Vries Revalidatietechniek bv over een deugdelijke klachtenprocedure en een goede garantieregeling voor cliënten beschikken.

 

 

ISO9001

Naast de erkenning door het REVAKEUR is Lammert de Vries Revalidatietechniek bv ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent een waarborging van de procedures. In de procedures zijn werkfases duidelijk omschreven en worden ze regelmatig gemeten, met als resultaat dat een goed inzicht in de werkfases wordt verkregen. Een voorbeeld is de levertijden. Kortom, ISO 9001 betekent een gegarandeerde kwaliteit in alle facetten in het bedrijfsproces alsmede maximale service en (24-uurs) bereikbaarheid en beschikbaarheid.

 

ISO14001

In 2012 heeft LVR tevens het ISO14001-certificaat behaald. Het hebben van een ISO14001-certificaat geeft aan dat er in de bedrijfsvoering op een structurele manier aandacht wordt besteed aan het milieu. Hierbij staan enkele belangrijke uitgangspunten centraal:

  • LVR voldoet aan wet- en regelgeving
  • LVR heeft de milieurisico’s in kaart en beheerst deze
  • LVR streeft naar permanente verbetering van de milieuprestaties (reduceren CO2 footprint)

 

 

BOVAG

Lammert de Vries Revalidatietechniek bv is aangesloten bij BOVAG. Alle bij BOVAG aangesloten bedrijven moeten voldoen aan strenge eisen voordat ze het BOVAG-logo mogen voeren. Dankzij de goede service, de grote deskundigheid van de vakmensen en niet te vergeten de unieke BOVAG-garantie bent u bij een BOVAG aangesloten bedrijf altijd aan het juiste adres.

 

Erkend Leerbedrijf

LVR is een Erkend Leerbedrijf en is opgenomen in het SVGB-register in opdracht van het Ministerie van O, C & W. Dat wil zeggen dat een leerling wordt opgeleid in het bedrijf door en ervaren vakman of –vrouw: de praktijkopleider. Onder begeleiding van deze praktijkopleider voert de leerling opdrachten uit, welke staan beschreven in het praktijkwerkboek, verstrekt door de school. De praktijkopleider begeleidt de leerling zodanig dat deze zich optimaal kan ontplooien. De praktijkbegeleider moet over de vereiste vakinhoudelijke kennis en vaardigheden beschikken. Daartoe volgt de praktijkopleider een speciale opleiding bij het SVGB. Bedrijven mogen niet zomaar een leerling opleidingen. Alleen bedrijven die een bepaald kwaliteitsniveau kunnen aantonen, worden als ‘erkend leerbedrijf’ aangemerkt.

 

logo firevaned

Firevaned

Firevaned is de branchevereniging van fabrikanten en distributeurs van hulpmiddelen. Firevaned behartigt de belangen van de leden van Firevaned: belangen die betrekking hebben op de ontwikkeling, productie en distributie van hulpmiddelen. Firevaned-leden leveren een bijdrage aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. 

Speciaal voor consumenten is Firevaned de site www.eengoedhulpmiddel.nl gestart. Op deze website treft u informatie aan over hulpmiddelen, regelgeving en verkooppunten. LVR is lid van Firevaned.